28 december 2012

Mijn slechtste aankoop dit jaar

Mijn slechtste en tevens duurste aankoop voor mezelf dit jaar is mijn ketting van Mi Moneda, kijk maar even mee:
Mi Moneda slechtste aankoop

Oh, wat was ik trots op deze munt uit de collectie van Mi Moneda. De tekst op deze munt is:

"What doesn't kill you makes you Stronger"

Deze tekst past echt bij mij en dat is de reden waarom ik er zo trots op was. De Mi Moneda rand is in de kleur rosé en de munt is zilverkleurig. Zoals je kunt zien is de munt volledig verkleurd, na 3 keer dragen!!!! En nee, ik heb geen parfum gespoten op de munt or whatever....gewoon vies lelijk verkleurd. Gaat het nu om een ketting van 10 euro dan zou ik het al geldverspilling vinden, maar het gaat hier om een ketting van meer dan 100 euro (uiteraard inclusief de lengteketting en de Mi Moneda rand). Je moet weten, dat ik meer dan ontzettend baal. Ik ben al niet zo van het koperige voor mezelf, vandaar dus dat ik vol trots mijn Mi Moneda ketting droeg. Ik kreeg heel veel complimenten van verschillende mensen en dan met name over de combikleuren van rosé rand met zilveren munt.

Na 3x dragen dus verkleuring zoals op de foto te zien is. De Mi Moneda rand ziet er nog redelijk tot goed uit, maar de munt is volledig verkleurd. De munt is niet van zilver, dus hoe ik hem ooit weer mooi glanzend kan krijgen???

In ieder geval heeft de Mi Moneda collectie voor mij helemaal afgedaan. De snelheid waarmee de munt is verkleurd en de prijs van dit sieraad staat totaal niet in verhouding. SCHANDALIG!!!

2 opmerkingen:

Nicole zei

Wat sneu voor jou. Ik zou deze mail ook naar Mi Moneda sturen!

Favorietje zei

Hoi Nicole,

Bedankt voor je berichtje! Ik ben eigenlijk meer boos dan verdrietig. Het heeft volgens mij niet zoveel zin om het bericht naar Mi Moneda te sturen. Ze moeten hier gewoon al van af weten!!!Ik heb vriend Google inmiddels ook geraadpleegd en nu blijkt dat meerdere dames dezelfde problemen hebben, sommigen ook met de rand waar Mi Moneda op staat.
Misschien ook een goede les voor mezelf: eerst vriend Google raadplegen en dan pas iets kopen, zeker als het de 100 euro te boven gaat....