26 januari 2013

Lip tattoo, nagelstickers en veren wimpers

lip tattoo, nagelstickers, veren wimpers
Soms loop je weer eens tegen een website, dat de moeite waard is om genoemd te worden op favorietjes favorieten. In dit geval gaat het om de website FashionStickers.NL. Je vindt hier onder andere een verrassend groot aanbod van lip tattoos. Ik ben nog geen grotere collectie online tegengekomen. Zeg maar wat je wilt: lip stickers met dierenprint, vlaggen, bloemen, glitter, hartjes en stippen, strepen en blokken, visnet en teksten in allerlei kleuren.

Gewoonlijk zou ik niet zo gauw een tijdelijke liptattoo gebruiken. Tijdens carnaval kan het wel heel erg leuk zijn. Stel je gaat als tijger, zebra of ander dier verkleed, dan is het natuurlijk wel heel erg leuk als je je make-up daarop kunt aanpassen. Op valentijnsdag zou het een verrassing zijn, als je de rode lip tattoo neemt met hartjes.....

Wat ik helemaal nog nooit eerder heb gezien, zijn de veren wimpers (op de afbeelding in het midden). Ik heb zelf nog nooit valse wimpers geplaatst, omdat het me een vreselijk gepruts lijkt. Maar veren wimpers? Zal dat niet heel erg zwaar aanvoelen? Ik weet het niet, dus ik kan er verder dus niets over zeggen. Ik vind het in ieder geval wel heel erg apart.

Op de website vind je ook een enorm groot aanbod nagelstickers , WOW! Verder vind je ook nog oogschaduw pads, oogschaduw tattoos, wenkbrauw sjablonen, eyeliner tattoos, body stickers, sieraden, beenmode en haarmode. Van de sieraden vind ik zelf de nagelring heeeel erg leuk. Op de afbeelding zie je 2 nagelringen.

Als jij iemand bent, die van aparte dingen houdt en af en toe eens iets geks wilt doen of als je met Carnaval wilt opvallen, neem dan zeker eens een kijkje op FashionStickers.NL

Geen opmerkingen: