4 maart 2011

Winnaar publieksprijs XS Thuiswinkel Award: Label54

newCollection_fw2012_468x60

Dit Blog, Favorietjes Favorieten, houdt allerlei ontwikkelingen bij op verschillende gebieden om samen met jou te delen. Zo viel mijn oog op een bericht, dat ik zojuist las over de website van Label54. Label54 heeft de publieksprijs XS van thuiswinkel award gewonnen voor beste webwinkel van Nederland in de categorie Herenmode. Reden genoeg voor mij om eens een kijkje te nemen, wat Label54 nu zo bijzonder maakt.

Label54 eerste indruk
Zodra je op de home pagina komt van Label54, valt meteen op dat het een website is voor jongeren en de oudere jongeren. De modellen zijn jong en dynamisch. Ondanks het feit, dat er veel foto's staan ziet het geheel er toch overzichtelijk uit. Een uitstekende navigatiebalk, waar je al snel je keus kunt maken. Daarnaast vind je aan de rechterkant van deze website een zoekbox waar je merk, product, kleur, pasvorm, maat en prijs kunt selecteren. Scrollen we iets verder naar onderen, dan vinden we de "new in store" artikelen. Handig als je al vaak op deze website komt en alleen op de hoogte wilt blijven de nieuwe artikelen. Scrollen we nog verder naar beneden, dan vinden we de "what's hot" artikelen, algemene en service informatie. Natuurlijk ontbreekt hier ook niet de link naar Facebook, Hyves en Twitter. Helemaal onderaan vind je alle merken, die je online bij Label54 kunt bestellen.
Conclusie: ondanks de grote hoeveelheid plaatjes en informatie op de home pagina, toch een overzichtelijk geheel.


Label54 publieksprijs in categorie herenmode
Label54 is dus door het publiek gekozen als beste webwinkel in de categorie herenmode. De thuiswinkel award XS voor damesmode viel niet op Label54. De collectie damesmode bij Label54 is niet zo uitgebreid als van de herenmode. Dit zou een reden kunnen zijn waarom de award slechts werd toegekend in de categorie herenmode. Het moet dan ook wel gezegd worden, dat de collectie herenmode zeer uitgebreid is te noemen. Ook de vele merken, die je via Label54 kunt bestellen is zeer uitgebreid. Voor iedere stijl is er genoeg keus.
Conclusie: De thuiswinkel Award is terecht naar de categorie herenmode gegaan. Er is volop keus voor de moderne en coole man. Dit, samen met de uitstekende navigatie van de website, maakt Label54 een terechte winnaar.


Beschikbare merken
Om je een beetje een indruk te geven van de beschikbare merken:
Andy Warhold by Pepe, Antony Morato, Ben Sherman, Bench, Björn Borg (ondergoed), Calvin Klein (underwear), Catwalk Junkie, Cold Method, DC, Eleven Paris, Elvine, Filippa K, Fred Perry, Full Circle, Gio Goi, Goliath, J.C. Rags, Junk de Luxe, Vans, Zumo en vele andere....
Conclusie: Meer dan genoeg keus in de categorie herenmode High-End Brands, Casual-Fashion Brands en Street Brands.


Kortom, een uitstekende website die zeker een bezoekje waard is.

1 opmerking:

Anoniem zei

Uitstekende review. Label54 is inderdaad een prima webwinkel.