22 maart 2011

Online shoppen bij V&D

Update: Prijzencircus 2012 via de online webshop al vanaf 17 maart 2012! In de warenhuizen van V&D zelf kun je voor het prijzencircus terecht vanaf 22 maart. Het prijzencircus duurt t/m 8 april 2012!.

Het is nu ook mogelijk om bij Vroom en Dreesman je favoriete kledingmerk, accessoires, horloge, tassen en andere artikelen online te bestellen. Alhoewel nog niet alle artikelen uit de winkel in de webshop te koop zijn, denk bijvoorbeeld aan de make-up van Sephora, kun je toch al heel veel online bestellen.


Online bestellen bij V en Dn>
Alhoewel de V&D warenhuizen wel in bijna iedere grote stad te vinden zijn, zal het niet voor iedereen naast de deur zijn. Wat niet iedereen weet, is dat je ook online bij V&D kan winkelen en de artikelen thuis kan laten bezorgen. Dit kan zelfs met gebruik van Air Miles! Je spaart, net als bij de winkels, ook Air Miles als je online besteld. De bezorgkosten bedraagt € 3,95, maar bij een bestelling boven de € 100,00 is de bezorging volledig gratis. Betalen kun je met iDeal of met een creditcard.


Het voordeel van online bestellen via Vroom & Dreesman
Het voordeel van online bestellen via V&D is dat je vooraf kunt reserveren voor bijvoorbeeld het Prijzencircus. Als er geen prijzencircus is, dan kun je ook direct uit de folder van V&D bestellen.


De 3 meest populaire en favoriete dames kleding merken bij V & D :


1) Jane Norman een zeer populair Engels kledingmerk voor dames, die ook tassen en andere accessoires in haar collectie heeft
2) Mango een Spaanse winkelketen en erg populaire kledingmerk voor dames, die ook schoenen en asseccoires in haar collectie heeft. Na Scarlett Johansson, Penelope Cruz en Olivia Palerma, is het in 2012 de beurt aan Kate Moss die het gezicht is in de campagne van Mango. Een merk van de celebs dus!
3) Desigual een casual Spaans kledingmerk. Desigual is een miljoenenbedrijf, die met name in 2011 een enorme groei doormaakte. In Nederland zijn er 7 winkels van dit merk te vinden. Je haat het merk of je vindt het geweldig.

Aanvulling: V&D heeft nu ook grote maten!!!

Geen opmerkingen: