2 februari 2011

Laarzen voor dikke en smalle kuiten, schoenen voor brede en smalle voeten

Mijn kuiten zijn te dik! Ja, lach maar: laarzen kopen is dus voor mij altijd een probleem, want de rits van mijn laarzen gaan altijd maar voor de helft dicht. Voor mij dus geen mooie laarzen onder een rok met leuke panty, maar altijd een lange broek over mijn prachtige, veel te smalle, laarzen. Juist de laarzen die ik zo mooi vind, passen niet om mijn aangeboren dikke kuiten. Het kopen van laarzen is voor mij dan ook een ramp en loopt altijd uit op een enorme teleurstelling.

Nu zie ik de laatste tijd wel eens laarzen met een bredere schacht bij enkele winkels staan, maar die zijn vaak meteen weer lomp of oubollig. En natuurlijk altijd zwart! Alsof er geen andere kleuren bestaan voor de vrouw met de dikke kuiten. Nu hoef je niet dik te zijn om dikke kuiten te hebben. Ballonkuiten kunnen net zo goed bij een slanke vrouw een sta in de weg zijn bij de aanschaf van laarzen. We zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde! Kijk maar eens goed om je heen: dikke mensen, magere mensen, lange mensen, kleine mensen en alle andere variaties die denkbaar zijn.

Nu we het er toch over hebben: er zijn natuurlijk ook vrouwen met hele smalle kuiten. Ook voor deze vrouwen is het kopen van laarzen een probleem. De laars sluit dan ook niet mooi om de kuit heen en heeft dan weer de neiging om af te zakken. Kortom, wanneer je niet voldoet aan de ideale maten van de schoenenmakers dan heb je dus maar genoegen te nemen met laarzen die tot de helft dicht te ritsen zijn of laarzen waarin je kuiten volledig verzuipen. Ik bedoel maar! 
Online laarzen kopen met extra wijde schacht
Maar voor mij is het zoeken naar de perfect passende laars met extra wijde schacht sinds kort geen probleem meer. Een collega (juist iemand met veel te magere kuiten) tipte mij over de website van Duo Boots (onderaan dit artikel staan goedkopere websites, die ook laarzen met wijde schacht aanbieden. Dit op verzoek van een lezer). Geloof het of niet, maar een wereld ging voor mij open! Sowieso heeft DUO Boots een prachtige website, maar vooral belangrijk: prachtige laarzen in alle kleuren, hoogtes en maten en jawel KUITMATEN. Om precies te zijn biedt DUO Boots laarzen in 21 kuitmaten van heel smal tot heel breed. De prachtige laarzen op de website bieden voor iedere dikke en smalle kuitenvrouw genoeg aanbod in zowel klassieke, casual, elegant en hippe uitvoering.

Maar…er is meer bij DUO Boots! Ik ben gezegend met een standaard voet (volgens de schoenmakers), maar hoeveel vrouwen hebben niet te brede voeten of juist te smalle voeten? DUO Boots verkoopt niet alleen laarzen in verschillende kuitmaten, maar ook schoenen in breedte maten. Dus alle lieve brede en smalle voetenvrouwen: ook voor jullie biedt DUO Boots een prachtige collectie schoenen met hoge hakken, lage hakken en alle variaties daarop in verschillende stijlen en kleuren.

Deze dikke kuitenvrouw draagt voortaan volledig dichtgeritste casual laarzen onder een leuke spijkerrok met prachtige panty. Leve DUO Boots, één van de weinige websites die begrijpt dat er ook afwijkende maten schoenen- en laarzenvrouwen bestaan!

Ook Heine heeft prachtige laarzen met extra wijde schacht. De in deze collage getoonde laarzen kun je hier bij Heine vinden. Let op alleen de eerste 5 laarzen zijn met wijde schacht, de laarzen dus die op de collage staan.
Overige en goedkopere aanbieders laarzen voor de vrouw met flinke kuiten
Otto (tip)
O'moda

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,

Erg leuke review, maar ik vind duoboots een beetje aan de dure kant. Zou je misschien willen kijken of er goedkopere laarzen met extra wijde schact te koop zijn?

Favorietje zei

Hoi Anoniem,

Ik heb inmiddels alternatieve webshops toegevoegd. Ik dacht eerst, dat alleen Duoboots laarzen met extra wijde schacht verkocht, maar er zijn er meer. Ik heb het bericht daarom aangepast.

Tineke zei

Je kunt ook kijken bij Bagoes.nl ze hebben een hele grote collectie laarzen brede schacht met diverse aanbiedingen. http://www.bagoes.nl/Laarzen-brede-schachten/