27 april 2011

Jumpsuit in grote maten

Mijn zoektocht naar een jumpsuit in XXL/XXXL


Ik ben al heel lang op zoek naar een jumpsuit in een grote maat. Vandaag weer een desillusie toen ik op de markt opnieuw weer mocht vaststellen, dat de jumpsuit niet verder gaat dan maat L/XL. Waardeloos dus! Ik ben een enorme fan van de jumpsuit, vindt ze er leuk uit zien en lijken me heerlijk zitten. Vroeger had ik een tuinbroek en die zat werkelijk uit de kunst. De jumpsuit lijkt me een moderne variant van de ouderwetse tuinbroek en is beduidend vrouwelijker van snit. Enfin, weer zonder jumpsuit naar huis.

Een jumpsuit in de maten 46-48-50-52 en hoger
Wie mij kent, zal weten dat ik het niet snel zal opgeven. Dit geldt nog meer als ik persé iets wil hebben en mijn missie nu is de jumpsuit in een extra grote maat. Ik kan jullie vertellen, dat ik er in ieder geval een paar heb gevonden die ik graag met jullie wil delen. 

Een paar leuke jumpsuits in grote maten:

de rechtse jumpsuit is te koop bij Miss Etam
De jumpsuit links is te koop bij Neckerman


LASCANA jumpsuitDameskostuum

De linker en rechter prachtige jumpsuits zijn van Otto grote maten mode

Zoek je nog meer mode in grote maten? Ga dan naar Grote Maten Mode

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hi, leuke blog! Zin om ook te bloggen op babyplaats.nl? Bloggen over je favorieten? Eens contacten? blog@babyplaats.nl Groetjes, Marin

Favorietje zei

Hoi Marion,

Bedankt voor je compliment. Leuk dat je een bericht achter hebt gelaten. Ik zal contact met je opnemen over het hoe en wat.