19 april 2011

Korting toegang pretparken

Zoals elk jaar is het rond Pasen en de meivakantie erg druk in pretparken. Uren wachten in de rij tot je eindelijk aan de beurt bent om je tickets te kopen. De kinderen hangen inmiddels al jengelend aan je arm en jij kan inmiddels wel weggedragen worden. Dit blog, favorietjes favorieten, houdt voor jullie allerlei internet tips in de gaten om zo het leven van mama en papa een beetje te vereenvoudigen. Dit keer een tip voor de ouders, die de stoute schoenen hebben aangetrokken met het hele gezin naar een pretpark te gaan.
Het drama van het wachten in de rij
Daar sta je dan in de brandende zon met jengelende kinderen. Je probeert je jengelende kids nog rustig te houden door te zeggen "iedereen moet wachten". Totdat je kinderen doodleuk opmerken dat andere mensen wel gewoon kunnen doorlopen. Ik was dus zo'n moeder met jengelende kinderen, die zich mateloos irriteerde aan die "mensen die zo door konden lopen".
Inmiddels weet ik wel beter en ben ik één van die mensen die zo door kan lopen.

Toegangkaartjes attractieparken online bestellen
Ik kwam er achter dat ik kaartjes voor pretparken, dierentuinen, welness en beurzen gewoon online kan bestellen bij Telegraaftickets.nl Op deze site selecteer je vrij eenvoudig de pret- of speelpark van je keuze, betaal je via Creditcard of iDEAL en ontvang je meteen een e-mail met daarin de tickets van de gekozen dierentuin, speel- of pretpark. Deze toegangskaarten print je gewoon uit, meenemen naar het attraktiepark en doorlopen maar.

Let op de korting
Alleen het zomaar doorlopen en niet meer hoeven te wachten in de rij is al een luxe op zich, maar bij Telegraaf tickets vind je ook regelmatig aanbiedingen met leuke kortingen op de normale toegangsprijs. Let wel: het gaat hier om online toegangskaarten van o.a. De Efteling, Duinrell, Bobbejaanland, Familiepark Drievliet, diverse Plopsa indoor parken maar ook online toegangskaarten van bijvoorbeeld Dierenpark Emmen, Ouwehands Dierenpark, Safaripark Beekse Bergen en wat dacht je van diverse musea als het Nederlands Stripmuseum of het Zuiderzeemuseum? Je vindt het allemaal op de site.

Geen opmerkingen: