12 maart 2011

Nieuwe template voor mijn Blog: Blogspot Favorietjes Favorieten

Toen ik pas begon met dit blog, heb ik gebruik gemaakt van de standaard sjablonen van Blogspot. Blogspot biedt je uitstekende templates om op een eenvoudige manier toch een professionele 'look' aan je blog te geven. Met veel plezier heb ik dan ook enige tijd gebruik gemaakt van de standaard sjablonen.Soms surfde ik op internet en dan kwam ik zulke leuke blogs tegen met allerlei leuke plaatjes, dat ik het niet na kon laten om ook mijn blog eens te voorzien van een nieuw jasje. Google is my best friend, dus op zoek naar in eerste instantie een nieuwe header. Helaas kon ik nergens een leuke, speelse header vinden. Na 2 dagen had ik het helemaal gehad met het zoeken naar een leuke header, dus besloot ik het roer compleet om te gooien en op zoek te gaan naar een complete template met alles erop en eraan.


Met grote trots laat ik jullie mijn nieuwe template zien. Een vrolijk en speels design en toch heel erg simpel in gebruik. Van html heb ik weinig tot geen verstand van, maar het ziet er al met al toch wel zeer geslaagd uit.


Om jullie een zoektocht naar een leuke vervangende template te besparen, zal ik jullie verklappen dat deze template afkomstig is van de volgende website: btemplates.com. Op deze website vind je 3186 templates, die je gratis mag gebruiken voor je eigen blog! Voor ieder blog onderwerp is wel een geschikte template te vinden. Je kunt kiezen uit: Animatie, Muziek, Liefde, Dieren, Kunst, Boeken, Auto's, Steden, Kunst, Computers, Desktop, Mode, Make-Up, Vrouwen, Kleding, Kinderen, Internet, Natuur, Mensen, Persoonlijk Blog etc.etc.


Ik ben een dankbaar gebruiker van deze template, des te meer omdat het allemaal zo eenvoudig is. Veel eenvoudiger dan je in eerste instantie denkt. Bij elke template staat een bericht: How to use this template
Met een beetje schoolengels, moet het je gewoon lukken. SUCCES!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind deze template echt te gek! Ik ben ook al heel lang op zoek naar een andere template voor mijn blog. Ik ga die website maar eens bezoeken en kijken of er voor mij ook iets bij zit. Bedankt voor de tip!

Marian zei

Wow hé, ik zoek ook zo'n soort plaatje voor mijn blog. Ik ga meteen kijken of ik ook zoiets kan vinden. Heel erg bedankt voor dit blog bericht. Je kan overigens leuk schrijven.

Favorietje zei

Ik ben ontzettend blij, dat ik jullie op weg heb kunnen helpen. Hopelijk vinden jullie ook een leuke template voor jullie website of blog.