22 februari 2012

Nieuwe collectie damesjassen van Mart Visser bij V&D

De Nederlandse modeontwerper Mart Visser heeft opnieuw een collectie damesjassen ontworpen voor V&D. Deze collectie is nu al een groot succes. Hieronder een impressie van The Coat Collection, die ook online te koop is bij V&D.


Ik vind het een zeer geslaagde collectie. Met name de felgekleurde jassen vind ik echte blikvangers. De kleuren zijn fris en passen uitstekend in het huidige mode aanbod voor de jonge, sprankelende en modebewuste vrouw. De 2 kleuren jassen vallen volgens mij vooral in de smaak bij vrouwen, die meer voor chique gaan. De jassen zijn verkrijgbaar t/m maat 48. Als ze ook nog in grotere maten te koop waren geweest, dan zou deze collectie echt helemaal top zijn geweest.

De couturier Mart Visser mag echter wel met recht trots zijn op deze collectie. Dat de collectie nu al zo’n succes is, vind ik eveneens niet zo vreemd. Het gaat hier natuurlijk wel om jassen van couturier Mart Visser, die nu voor een groter publiek bij Vroom en Dreesman beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast zijn de jassen qua ontwerp tijdloos en allen voorzien van aparte details. Hooguit zullen de kleuren rood en geel niet meer ‘hot’ zijn, maar who cares: het gaat wel om een designer jas van Mart Visser!


Aanvulling voor de grote maten vrouw: V&D heeft nu ook grote maten mode!

1 opmerking:

Sanne zei

Zit er in deze collectie ook een winterjas met bontkraag?