8 februari 2012

Douwe Egberts waardepunten online verzilveren

De meesten van ons zijn opgegroeid met D-E en nu is Douwe Egberts nog steeds het merk van koffie en thee. Van koffiebonen en snelfilterkoffie tot espresso koffie en Lungo koffie. En wat dacht je van Douwe Egberts L'or espresso, Senseo en niet te vergeten de grote variatie in smaken van Pickwick thee. In menig boodschappenkar is wel een product van D-E te vinden. Niet alleen de producten van D-E zijn geliefd, maar ook de waardepunten worden vandaag de dag nog steeds volop gespaard. Dat is op zich niet zo gek, want Douwe Egberts heeft altijd een leuke collectie bijzondere artikelen.

Douwe Egberts heeft een handig spaarprogramma. De waardepunten, die je kunt vinden op de koffie- en thee producten, kun je verzilveren in de webwinkel of in één van de Douwe Egberts cafés. Bij sommige cafés (de adressen zijn te vinden op de website van D-E) kun je helaas niet terecht voor het kopen van artikelen met waardepunten, eventueel met bijbetaling. De kans is dan ook vrij groot, dat er bij jou geen D-E winkel in de buurt is. Op zich is dat niet zo heel erg, want je kunt je waardepunten ook verzilveren in de Douwe Egberts webwinkel

Je kunt er voor kiezen om alleen met je papieren waardepunten of digitale waardepunten te betalen, alleen met geld of een combinatie van waardepunten inwisselen en geld bijbetalen. Als je papieren waardepunten wilt inwisselen, dan zul je ze moeten opsturen. Lees op de website van Douwe Egberts zelf hoe het allemaal precies werkt. Op het moment van schrijven zijn 200 waardepunten 1 euro waard.

Je kunt je waardepunten inleveren voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, een koffiemolen (ooohhhhh pure nostalgie, die heerlijke geur van pas gemalen koffiebonen), glazen, melkopschuimer, Senseo koffiepadapparaat, nostalgische koekblikken, waterkokers, kop- en schotel etcetera. Maar zelf vind ik de serviezen van Douwe Egberts echt ontzettend leuk. Zo heb je nu bijvoorbeeld het kleurige Oilily servies, het VT wonen servies, het porseleinen Little Diva servies, het kinderservies en nog veel meer. De Douwe Egberts collectie 2012 kun je online hier bekijken.

Douwe Egberts, de koffie waarmee ik ben opgegroeid en zeker een favorietje genoemd mag worden!

Geen opmerkingen: