13 mei 2013

Grote maten mode ook bij Forever 21

Grote maten mode Forever 21
Ik ben altijd zo blij als ik weer eens een nieuwe webwinkel vind, waar je naast de 'gewone' maten mode ook grote maten kleding kunt kopen én ook nog eens voor het hele gezin. Als het dan ook nog eens een webwinkel is waar je behoorlijk goedkoop kan slagen, dan is het natuurlijk helemaal geweldig! Het gaat hier om de webwinkel van Forever21.

Ik heb een aantal plus size kledingstukken in de collage hierboven geplaatst. Natuurlijk zijn dat kledingstukken, die ik zelf leuk vind. Zoals je ziet , is de grote maten collectie geschikt voor zowel jonge meiden met een grotere maat als de wat oudere vrouw. . Voor de grote maten collectie: klik HIER.

En nu dan even wat prijsjes op 13-05-2013 (ja, ik ben echt enthousiast):
Bovenste rij:  De blauwe broek -TE LAAT-, de jurk € 28,75, de korte spijkerbroek € 19,75
Middelste rij:  De blouse € 19,75, het topje € 10,75, de jurk € 23,75

En dan de schoenen op de onderste rij:
Linksonder € 33,90, Midden: € 28,75, Rechts -TE LAAT-

Ik vind dit dus hele leuke prijsjes, maarrr.......let goed op bij de SALE. Ook voor de grote maten vrouw is er voldoende in de aanbieding. Houd de website dus in de gaten, het is een enorm goedlopende site voor alle vrouwen, van dik tot dun en van klein tot groot en natuurlijk voor mannen. Forever 21 heeft ook leuke accessoires, tassen, make-up voor leuke prijsjes.

Forever21 levert gewoon in Nederland. Bij een bestelling boven de € 75,00 is de verzending gratis!

Ik hoop jullie met dit artikel weer blij te hebben gemaakt.

Geen opmerkingen: