27 juni 2012

Grote maten en lengtematen herenmode merkkleding

Ik heb weer eens besloten, wat meer aandacht te geven aan kleding in grote maten voor heren. Ik heb de mannen met een maatje meer een beetje verwaarloosd :-), dus vandaag een extra topper voor de man met een maatje groter en/of langer. Deze topper verkoopt voornamelijk merkkleding in grote maten en/of lengtematen.

De man met een maatje meer of langer kan hier terecht voor design kleding, weliswaar in het duurdere segment, maar ontzettend mooi. Wanneer ik het heb over merkkleding, dan kun je hier terecht voor de volgende merken:

Ralph Lauren, Pierre Cardin, Bugatti, M.E.N.S., Camel Active, Alberto, Culture en Paul & Shark. Helaas is Paul & Shark online niet te bestellen, maar kunt u wel in de winkel in Slochteren terecht.
De website, waar je als man terecht kunt voor merk kleding in grote maten en/of lengtematen is Topfashionxxl. Een merk, dat bekend staat als hoog kwalitatief is Bugatti en in de webshop vind je zowel sportief functionele als klassieke mode. De man op de foto heeft een Bugatti regenjas/camel aan. Verder vind je van dit top merk nog bermuda's in de shop. In de webshop vind je ook, het al sinds midden jaren '60 bekende merk Ralph Lauren en wel in grote maten als in lengtematen.

Een ander topmerk, Pierre Cardin bestaat al sinds de jaren '40 en in de webshop vind je jeans voor de lange man met een lengte van 40 inch!. Geweldig initiatief van dit merk dat bekend staat om 'couture' en prêt-á-porter collecties. De man die van chique en topmerken houdt en een maatje groter of langer nodig heeft, is hier vast heel blij mee.

Kijk ook eens naar de merken M.E.N.S, Camel Active, Alberto en Culture.

Ik heb eigenlijk maar 1 nadeel van deze webshop kunnen vinden. In het menu kun je helaas niet selecteren op maat. Je zult dus bijoorbeeld bij de broeken, iedere keer de broek moeten aanklikken om te kijken of jouw maat er nog bij is.

Geen opmerkingen: