16 juni 2012

Felle kleuren grote maten mode


Felle neon kleuren grote maten mode. Nog zo'n mode trend in 2012, naast de pastel trend en color blocking trend. En natuurlijk willen wij, de vrouw met een grotere maat, ook meedoen aan alle mode trends. Het is alleen wat lastiger zoeken, want niet iedere winkel en/of webshop biedt mode in grote maten aan. Daarom blog ik ook veel over grote maten mode, aangezien hieraan duidelijk behoefte is. Alle artikelen op deze afbeelding zijn te koop bij Newlook.com

Op de afbeelding zie je voorbeelden van felle en neon kleuren, beschikbaar in grote maten. Ik heb daarbij schoenen geselecteerd en sieraden. Het is ook nu uiteraard weer bedoeld als voorbeeld hoe je felle kleuren of neon kleuren met elkaar kunt combineren.

Interessant is overigens ook de twee onderste zwarte kledingstukken. Deze vallen onder de zogenaamde peplum kledingstukken. Peplum is een extra stukje stof, dat je taille accentueert. Het effect is, zeker prettig voor de vollere vrouw, een zandloper figuur: smalle taille en bredere heupen. Een aanrader, mits juist gecombineerd.

Ik heb Newlook.com als online website pas leren kennen, maar ben erg enthousiast over hun Inspire plus size collectie, die volledig meegaat met de trends voor de gewone maten vrouw.

Geen opmerkingen: