24 juli 2012

Nieuwe collecties 2012 Mart Visser bij V&D online

Collectie Mart Visser voor Vroom en Dreesman

Al eerder schreef ik over de fantastische samenwerking tussen designer Mart Visser en Vroom en Dreesman. Het ging toen om damesjassen, een collectie die zó succesvol was dat de jassen als broodjes over de toonbank gingen. Niet zo onlogisch dus, dat beiden een verdere samenwerking wel zagen zitten. Mart Visser heeft nu een nieuwe collectie ontworpen, waarvan menig vrouwenhart sneller zal gaan kloppen. De 'Mart Visser The Collection' najaarscollectie 2012-2013 biedt dan ook wel heel wat moois! De nieuwe collectie ligt pas eind augustus 2012 in de winkels. Maar....als je deze collectie nu online besteld bij vd.nl, ben je er ZEKER van, dat jij één van de pronkstukken van topdesigner Mart Visser aan je collectie kan toevoegen.

SUÉDE COLLECTIE

Op de foto zie je de Suéde collectie van Mart Visser. Ik vind het een prachtige collectie, die zeker enige eyecatchers heeft, kijk maar eens hiernaar:

Suede collectie Mart Visser voor V&D

Deze collectie is dus nu al online te bestellen en verkrijgbaar t/m maat 48. 

DE COAT COLLECTION

Ook nieuw is de coat collection van Mart Visser. Echte musthaves in prachtige herfstkleuren. Opnieuw veel aandacht voor de kraag en de (blinde) sluiting. Ik ben ervan overtuigd, dat ook deze serie jassen snel de winkels zullen verlaten. Kijk hier maar:
Mart Visser jassen collectie voor Vroom en Dreesman

Deze collectie geeft mij echt een WOW effect. Wil je er zeker van zijn, dat je één van deze eyecatchers (er zijn nog meer type jassen) in je bezit krijgt, dan zul je deze nu online moeten bestellen. Alle jassen zijn eveneens t/m maat 48 te koop.

Op de website van V en D vind je ook al previews van de Black & White, de Electric Blue en de Classic Copper collectie. Deze collecties zijn nu nog niet online verkrijgbaar, heb dus geduld.

De collecties Radiant Red en Glim Glam blijven voor de fashionista's nog even een verrassing. I'm so curious..........

Aanvullend voor de grote maten vrouw: V&D verkoopt nu ook grote maten mode, YEAH YEAH YEAH....

Geen opmerkingen: