15 december 2011

De Glossybox is een doos met nieuwe cosmetische produkten om uit te proberen

http://advt.glossybox.nl/affiliate/zanox/11-11_B_NL_V1_gif_200x200.gif
Ga naar Glossybox.nl
De Glossybox is al in veel andere landen een enorm succes en eindelijk nu ook in Nederland te koop. Ben jij een vrouw die altijd op zoek is naar de nieuwste cosmetica trends? Koop je vaak cosmetische producten, die achteraf toch tegenvallen? Geef je veel geld uit aan weer een nieuw beautyproduct, terwijl je niet eens weet of de kleur je wel staat of je huid goed reageert? Als jij jezelf herkent in deze beschrijving, dan is de Glossybox echt iets voor jou! Lees dan vooral verder.........

Met de Glossybox geef je jezelf iedere maand een luxe ingepakte doos met verrassende inhoud. Verrassend, omdat je van tevoren niet weet wat er in zit. Juist dat gegeven, maakt de Glossybox zo razend populair in de landen waar de Glossybox al langer bekend is. Iedere maand wachten vele vrouwen vol spanning dit luxe pakket van de postbode af om de nieuwste producten te ontdekken en uit te testen.

In de zit iedere maand 5 cosmetische miniaturen van bekende merken als: L'Oreal, Rituals, Herôme etc. Wat er precies in de box zit, blijft echter een verrassing tot je hem openmaakt. Je moet maar denken aan producten als nagellak, mascara, lippenstift, foundation, parfum en huidverzorgingsproducten. Daarbij ontvang je ook de productinformatie, beauty en stylingtips en natuurlijk gebruiksaanwijzingen. Je kunt de inhoud van de Glossybox enigszins beïnvloeden door je beautyprofiel zo goed mogelijk in te vullen.

Het voordeel van de Glossybox

Het grootste voordeel is, dat je gewoon thuis de nieuwste beautyproducten kunt uitproberen voordat je tot aanschaf  van een grotere versie overgaat. Dus: eerst proberen en als het product bevalt, dan kun je alsnog beslissen om het product in groter formaat aan te schaffen. Weg met de laden vol aangeschafte en amper gebruikte dure crèmes, de vele flesjes nagellak, lippenstifts etc. Stel je eens voor wat je allemaal kunt besparen en toch de allernieuwste producten kunt uitproberen? Daarnaast verwen je jezelf natuurlijk enorm met deze 'surprise' box.

Wat kost een Glossybox abonnement?

De Glossybox is te koop voor € 10,00 + € 2,50 verzendkosten, in totaal dus € 12,50 per maand. Je kunt betalen met iDEAL, Master Card en Visa. Alhoewel je een abonnement afsluit, kun je dit abonnement maandelijks opzeggen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws!

Tip: geef je mening over de ontvangen producten middels het feedback formulier en ontvang hiervoor GlossyDots. Wanneer je voldoende Glossydots hebt gespaard, ontvang je de volgende Glossybox gratis (lees de voorwaarden op de website).

Ben jij, net als ik en veel andere vrouwen, enthousiast over dit concept? Ga dan naarGlossybox.nl en meld je ook aan.

Just love it!

Geen opmerkingen: