9 mei 2012

Hoe maak je van je favoriete recepten een echt kookboek


Heb jij dat nou ook: overal rondslingerende losse favoriete recepten van verschillende websites? En heb jij dan ook, dat juist net dat ene favoriete familierecept foetsjie is? Ik verzamel zelf alle recepten, die door de hele familie is goedgekeurd. En die hele familie bestaat dan uit mezelf, echtgenoot en 2 kinderen. Als je zelf kinderen hebt, dan weet je vast wel hoe moeilijk het is om iets te koken wat iedereen lekker vind. Ik bewaar alle losse recepten in mijn keukenkast, waar ze als losse flodders tegen de zijkant worden aangedrukt. Ik erger me er al een hele lange tijd aan, maar weet nu hoe ik dit probleem op een wel hele leuke en persoonlijke manier kan oplossen: met de Cook Your Book Kookboeken


Cook Your Book is een uniek concept, dat juichend door de pers ontvangen. Het is dan ook een uniek concept, dat voorkomt dat je weer eens een kookboek aanschaft met allerlei recepten waarvan je er misschien maar 3 lekker vindt. En het biedt de oplossing voor de rondslingerende losse recepten.

Wat is cook Your Book
Op de website van Cook Your Book Kookboeken kun je zelf je eigen favoriete gerechten uploaden en/of kiezen uit de vele voorbeeld recepten. Als je hiermee klaar bent, dan heb je
je eigen kookboek samengesteld met daarin al jouw favoriete recepten en kun je dit boek als een echt boek thuis laten bezorgen.

Welke recepten staan er op de website?
Op de website vind je recepten uit verschillende landen (leuk als je bijvoorbeeld een kookboek met alleen jouw favoriete surinaamse recepten toegezonden wilt krijgen), maar ook alcoholvrije, glutenvrije, notenvrije, zeevruchtenvrije en zuivelvrije recepten. Ook voor liefhebbers van veganistische of vegetarische recepten, kun je hier terecht. Er zijn nog veel meer zoekmogelijkheden zoals de bereidingstijd, bereidingsmethode en het zoeken naar recepten met ingrediĆ«nten die je wel of niet lust. Daarnaast staan er ook recepten van mensen, die hun eigen recept favorieten hebben geupload en die jij ook kunt selecteren voor jouw eigen gepersonaliseerde kookboek. Het leukste is natuurlijk om je eigen (familie favoriete) recepten te bundelen in je kookboek.

Hoeveel kost een zelfgemaakte kookboek?
Dat hangt er helemaal van af! Hoe meer recepten jij selecteert hoe meer je betaalt. Het leuke van alles is, dat je kookboek inclusief een eigen titel is, voorwoord en foto. Persoonlijker kan haast niet! Misschien nog wel leuker: je kunt zelfs geld verdienen met jouw eigen unieke geuploade recepten. Op de website vind je meer informatie hierover.

Kan ik ook een kookboek kado geven aan iemand?
Jazeker, je kunt een kookboek met jouw favoriete recepten ook cadeau geven aan bijvoorbeeld je moeder of vriendin. Maarrr.........zou het niet veel leuker zijn als de persoon aan wie je een kookboek kado wilt schenken, zelf zijn of haar recepten kan selecteren of uploaden? Je vindt op de website de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen.

Als je toch liever een kant en klaar kookboek hebt, vol met jouw favoriete spaanse, italiaanse, surinaamse, vegetarische etc. gerechten, kijk dan eens in mijn webshop, waar je al mijn favorieten terug kan vinden.

Geen opmerkingen: