14 november 2012

Lipverzorging voor droge lippen


                                                                  Cute Lipverzorging

Lipverzorging voor de winter
 
In dit artikel ga ik het hebben over lipverzorging wanneer je last hebt van droge schrale lippen.
Maar lipverzorging is meer dan alleen de juiste lippenbalsem op je lippen smeren: het oog wil immers ook wat. Zoals jullie op de collage kunnen zien, heb ik een selectie gemaakt van allerlei lieve, schattige artikelen voor je lippen. Echte eyecatchers voor in je tas of jaszak. Al deze lippenbalsems zijn van Nelly.com

Met name in de herfst en natuurlijk de winter, krijgen we allemaal weer last van een droge huid. Het grootste probleem is onze lippen, omdat ze erg dun zijn.Velletjes, ruwe lippen en gescheurde mondhoeken, we kennen het allemaal. We moeten er daarom voor zorgen, dat het zover niet komt door op tijd onze lippen op de juiste manier te verzorgen. Maar hoe verzorgen we onze lippen dan?

Scrubben maar
Een belangrijk onderdeel van de lipverzorging is het schrubben van je lippen. Dit kun je op verschillende manieren doen:

- met de tandenborstel zachtjes over je lippen gaan waardoor de velletjes verminderen
- de tandenborstel vervangen door een droge, ruwe handdoek
- een mengsel maken van suiker en honing en met dit mengsel je lippen schrubben

Na het schrubben breng je direct een goede lippenbalsem aan, waarin verzorgende bestanddelen zitten. Als een bestanddeel irriteert, staak dan onmiddelijk het gebruik en stap over op een andere lipverzorging. Dit voorkomt erger!

Belangrijk
Vermijd het bekende likken aan je lippen als je droge lippen hebt en ga niet trekken aan de velletjes
op je lippen. Als je last hebt van veel velletjes, kies er dan voor om te scrubben.

De schattige ronde bolletjes van het merk EOS zijn er in verschillende kleuren en smaken. Ze bevatten Shea butter, jojoba olie en anti-oxidant rijke vitamine E en hebben ook nog eens SPF15.

De Paul Frank blikjes vind ik zelf erg schattig en blijken ook erg populair te zijn. Ze laten wel een duidelijke 'gloss' achter op je lippen. Ze zijn te koop in verschillende smaken en verschillende verpakkingen (ook in sticks).

De lipbalm van Rose&Co zijn mijn favorietjes. Heerlijke nostalgische blikjes, die echte eye-catchers zijn. Caroline Rose zoekt als aromatherapeut alle ingrediƫnten uit, zodat je zeker bent van de juiste formule. De lipbalsem Rose Petal (het roze blikje onderaan) is het best verkopende lippen verzorgingsproduct van Rose&Co. Deze wordt namelijk ook gebruikt om o.a. de wenkbrauwen te shapen, ruwe ellebogen in te smeren en voor de nagelriemen.

Fruit Gorilla&Friends bevatten Shea butter, bijenwas, zonnebloemolie en jojoba. Bevat bovendien 98% biologisch geteelde en 100% natuurlijke ingrediĆ«nten. Bij de productie van elk duizendste lipproduct wordt een ouderloze berggorilla geadopteerd. Mooi!

De op Ben&Jerry lijkende lipverzorging is van Bubbles&Butters. Ze bevatten allen sheabutter, jojoba olie en Vitamine E

Zoals gezegd, zijn alle afgebeelde producten te koop bij Nelly.com. Als je daar dan toch bent, kijk dan ook eens naar het enorme aanbod accessoires, schoenen, kleding en sieraden. Op dit moment gratis verzending van alle bestellingen. Hou de website in de gaten.







Geen opmerkingen: