23 januari 2012

Carnaval kleding 2012 voor vrouwen, mannen en kinderen

Ook dit jaar zal Carnaval uitbundig gevierd gaan worden. Dit jaar valt Carnaval in de periode van 19 t/m 21 februari 2012. Als vanouds vindt het vieren van Carnaval voornamelijk plaats in Limburg en Noord-Brabant. De vele activiteiten, kleurrijke optochten maken het plaatje compleet. Toch vinden ook in de overige provincies activiteiten plaats voor jong en oud, waarbij de diverse carnavalsverenigingen een grote rol spelen.

De kinderen komen ook ruim aan bod tijdens carnaval. Zo heb je bijvoorbeeld de kinderoptochten en de kindercarnaval avonden. De kinderen zijn dan allemaal verkleed en/of geschminkt. Uiteraard zijn de carnavalskostuums erg belangrijk voor de kinderen, want iedereen wil er graag het mooiste of stoerste uit zien op deze avond. Eigen creativiteit bij de feestkleding staat hoog in het vaandel, maar niet iedereen is even handig met naald en draad. Ik heb dan ook gezocht naar webshops, die ook voor kinderen carnavalskleding verkopen.

Deze kinder carnavalskleren heb ik gevonden op de website van Carnavalskostuum winkel :

En wat dacht je van deze voor heren:
En deze voor vrouwen:

Je vindt bij de Carnavalskostuum winkel naast carnaval kostuums ook diverse accessoires als feestpruiken, baarden, snorren, hoeden, maskers, zonnebrillen en natuurlijk een uitgebreide collectie aan overige feestartikelen

Geen opmerkingen: